21.03.2008 г., 9:46 ч.

Саморазрушение 

  Поезия » Друга
586 0 3

Помогни ми да разбера.

Просто ми кажи.

Защо се подаваш на

разрушаващите, тъмни желания.

Отново лъжеш само себе си.

Самоубийствена глупачка.

Какво ти трябва да разбереш?

Защо искаш да се унищожиш?

Саморазрушителна и унищожаваща.

Куршум по куршум, капка по капка.

Накъде си се забързала?

Всички ще умрем един ден!


Лъжеш пак през зъби.

Самоубийствена глупачка.

Помисли малко.

Накъде отиваш, скъпа?

Дрогирана, преиграваща мърла.

Картината ми е ясна -

фалшива усмивка,

изтръпващо тяло.

Нарцистична, изкуствена лигла.

Картината ми е ясна.

Но накъде отиваш?

Всички ще умрем един ден!

Ако ще дърпаш спусъка,

дали драмата ти ще е пълна?

Хайде, дърпай го,

но надалеч от тук!

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??