25.05.2007 г., 8:15 ч.

САМОТА 

  Поезия
600 0 2
Самота, защо си толкова жестока?
Нима не виждаш блясъка в очите?
Нима не виждаш слънцето в лицето?
Самота, не ме убивай,
защото толкова ми се живее,
но също и ми се умира!
Самота, нима не заслужаваш
да не си сама в ноща, а да си до мен сега?
Самота, ела, ела, бъди до мен сега
или поне до края на света!

© Николай Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Самота, нима не заслужаваш
    да не си сама в ноща, а да си до мен сега?"
  • Дано никога да не те чуе!!!
    Дано никога не бъдеш сам!!!
Предложения
: ??:??