10.12.2007 г., 17:50 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
938 0 9

 Самота

 

Лежа на плажа в пясъка отчаян

и тъжно гледам ярките звезди.

Ти сам във тишината ме остави,

кажи защо така ме нарани.

 

Луната е високо в небесата,

в компанията на безброй звезди,

а аз на плажа сам във тишината...

Лежа и слушам морските вълни.

 

А гледат ме с презрение звездите,

но не разбират колко ме боли

и викам с болка силна във гърдите,

в очите ми проблясват две сълзи.

 

И пак луната е във небесата,

в компанията на безброй звезди,

а аз на плажа сам във тишината...

Във нея виждам твоите очи.

 

© Алекс Цолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??