11.08.2006 г., 13:34 ч.

САМОТА 

  Поезия
615 0 2

Вратата на сърцето ми е заключена.
За теб! За всички! А ключът го няма.
Порочна съм. И грешна. Това е съдбата ми.
Ти ме научи да бъда такава.


Безпаметно жестока, непреклонна и зла.
Неузнаваема до лудост за всички и всичко.
Аз съм нощна сянка. Нямам душа.
Родена съм от прахта, родена от Нищото.


Гледаш ме странно сякаш не знаеш,
че всъщтност ти ме направи това,
от което и бездомните кучета бягат.
Скитница. Това съм аз-Самота.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??