12.09.2012 г., 15:02 ч.

Самота 

  Поезия
744 0 2

Аз не съм сама, самотата пак е с мен.

Няма я онази топлина, само вятърът студен

сковава ме, боли, но аз мълча.

Няма с кого да споделя.

Усещам само собственото си дихание

и чувам зловещото мълчание.

За утеха идва първата сълза и сякаш вече не съм тъй сама.

Ето, идва втората, но... не мога!

По-добре да съм сама, отколкото да плача в самота!

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??