11.03.2009 г., 22:34 ч.

Самота 

  Поезия
989 0 5

Чашата стои пред мен -

пълна със шампанско,

очите ми обляни със сълзи,

споменът за теб тъжи.

 

Наздраве казвам, но уви,

няма кой да отговори.

За чужбина с другата замина ти,

а шампанското пред мен стои.

 

Самотна ме остави ти -

със шампанско и сълзи...

Да знаеш как боли?!

Къде сгреших, не знам - кажи.

 

 

© Наталия Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??