Mar 11, 2009, 10:34 PM

Самота 

  Poetry
977 0 5

Чашата стои пред мен -

пълна със шампанско,

очите ми обляни със сълзи,

споменът за теб тъжи.

 

Наздраве казвам, но уви,

няма кой да отговори.

За чужбина с другата замина ти,

а шампанското пред мен стои.

 

Самотна ме остави ти -

със шампанско и сълзи...

Да знаеш как боли?!

Къде сгреших, не знам - кажи.

 

 

© Наталия Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??