21.10.2005 г., 17:30 ч.

САМОТА 

  Поезия
1115 0 1

Аз искам днес да ти призная
обичам те!-Не искам да мълча,
че твоето сърце навярно ме омая
и идва ми от радост да крещя.
Желая те и искам да си моя
и не за ден.За цял живот!
Да чувствам ласката ти твоя,
да смъкна тежкия хомот.
На самотата да обърна гръб,
да се изсмея в нейните очи
и тихичко да си запея,
"Обичам те,обичам те,помни!"
Че да си сам е тъй жестоко,
навярно всеки знай това
и знай,че ме обиждаш тъй-дълбоко
когато мислиш си,че е игра.
Жадувам просто да те зърна,
да хвана малките ръце,
и мъжки аз да те прегърна,
да стопля нежното сърце.

© Десислав Динев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??