7.06.2014 г., 23:17 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
573 0 2

Добър вечер, моя самота.

Сега сме аз и ти в нощта.

Ела и прегърни ме

и някак утеши ме,

помогни ми да забравя него, болката и любовта,

сълзите, страха, страстта...

 

Безсмислено е да ти благодаря

и да лъжа колко по-силна

станах след това..

защото знаеш, самота,

само ти си с мен сега...

 

© Галина Минева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря! Радвам се, че Ви е докоснало!
  • Много хубаво макар и натъжаващо.Поздравления!
Предложения
: ??:??