24.06.2006 г., 18:10 ч.

Самота 

  Поезия
799 0 1

Пламъкът угасва всеки ден,
душата ми е пуста: далече си от мен;
изпитвам силна мъка,
чувство на тъга, голяма суета,
в хладната тъма.

Намерих друга аз любима,
неразделни сме двамина,
на нея грижите си мога да призная,
пред чужди аз не искам да се кая.

В море от мъка плувам,
на нея да слугувам.
Стон, печал и песен тъжна,
изпълват моето сърце.

Обичам моята любима,
с душа неутолима,
прикрита зад стена от плач -
пожар угаснал в рима.
Живот изпълнен с драма, изневери
и много други силно променени вери.

Време е да свършвам,
не ща да се прекършвам,
пред хорските "напеви" груби.

© Стефан Чакъров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??