28.03.2007 г., 22:11 ч.

Самота, моя самота 

  Поезия
693 0 5
Самота, моя Самота...
приятелко добра...
само ти ми оставаш накрая...
само ти не ме предаваш...

Как винаги си ми вярна, Самота...
как успяваш да не бягаш...
А аз те гоня, казвам ти "махай се",
но ти се връщаш... отново...

Усмихваш се тъжно... разбиращо...
Не задаваш въпроси...
не питаш боли ли...
Просто целуваш сълзите ми,
прегръщаш ме нежно...
и пак успяваш да възродиш мечтите ми...

Ела, Самота, моя приятелко добра...
прегърни ме... утеши ме...
остани... остани, Самота...
само ти ще си с мен до края на света...

© Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекалено е тъжно, но ми харесва!
  • Благодаря ти, че четеш стихотворенията ми!
  • Тъжен стих, Диана!!! Но ми хареса!!! Поздрави!!!
  • Благодаря ти от сърце
  • Прекрасно е!
    Самотата ще е с теб,до момента до който ти я търсиш!
    Стихът ти ми хареса много!
Предложения
: ??:??