13.03.2009 г., 9:43 ч.  

Самотата 

  Поезия
546 0 11

Самотата нахлу
в стаята ми.
Гледа ме ехидно
и ме пита:
-Е, как е самочувствието ти
без съпруг?

Усмихнах й се.
(Колкото и да ми струва това!)
Намъкнах в нея сянката си
и я изхвърлих през прозореца.

Вдигнах тост за нейно здраве!

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??