17.06.2009 г., 12:53 ч.

Самотата днес се обеси 

  Поезия » Друга
582 0 6

В жълтата преса излезе:
'Самотата днес се обеси'.
Папараци снимали как
в усойния августски мрак
увиснала със страшна сила
на бесило от коприна.

'Писна ми' истерично крещяла,
'да съм в стиховете на мнозина,
в редовете им все 'черни сълзи съм проляла' -
колко еднаквост от всичко прозира!

Предсмъртно писмо пиша възможно
най-тъжно. Беся се, толкоз ми стига!
Дано не ви се стори сложно
да измисляте без мене рима!'

До колко е вярно, не зная,
все пак е статия в жълтата преса.
И, макар малко да се колебая,
с радост ще призная,
че е новина чудесна!

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??