22.07.2007 г., 0:07 ч.

Самотен сакс 

  Поезия
568 0 7
теменужена завеса
спусна нощта
улиците опустяха
притихна града
облак надвисна
вятърът спря
тежест във въздуха
светкавица
гръм
и
заваля

едри капки
след тях порой

по улицата
се плъзна
кална река
силует се спря
уви
заключена врата
бездомник
търси стреха

дъждът намаля
в бара на ъгъла
самотен сакс пропя

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??