Jul 22, 2007, 12:07 AM

Самотен сакс 

  Poetry
525 0 7
теменужена завеса
спусна нощта
улиците опустяха
притихна града
облак надвисна
вятърът спря
тежест във въздуха
светкавица
гръм
и
заваля

едри капки
след тях порой

по улицата
се плъзна
кална река
силует се спря
уви
заключена врата
бездомник
търси стреха

дъждът намаля
в бара на ъгъла
самотен сакс пропя

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??