20.11.2013 г., 19:40 ч.

Самотен танц 

  Поезия » Любовна
898 0 1

    В ъгъла на моето око тя се закачи

беше там сред талпата

стоеше и си тананикаше

Пристъпих плахо аз към нея

и я поканих на танц - каза Да

   Понесохме се в ритъма на песента

а аз ù припявах на уше "you are wondeful tonight"

Танцът свърши... с него свърши и нощта

изпратих я до тях

усмихна ми се и аз я целунах

Забравих къде кога защо

и просто се насладих на момента

   ... Казахме си лека нощ

и тя се качи по стълбите

преди да затвори ми прати целувка

И в този момент аз разбрах

вече няма да танцувам сам

 

© Радослав Асев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??