30.05.2006 г., 0:28 ч.

Самотна 

  Поезия
659 0 1
Вървя в мрака из града
и търся сродна душа,
ала няма никой в нощта - 
останала съм сам сама.
Дори не намирам път към дома,
явно вечно ще бродя така.
Вярвах единствено в любовта,
но и тя с мен се подигра.
Жестока е моята съдба,
не знам какво да правя сега.
Не искам да живея сама,
утеха има само в смъртта!

© Янислава Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??