May 30, 2006, 12:28 AM

Самотна 

  Poetry
661 0 1
Вървя в мрака из града
и търся сродна душа,
ала няма никой в нощта - 
останала съм сам сама.
Дори не намирам път към дома,
явно вечно ще бродя така.
Вярвах единствено в любовта,
но и тя с мен се подигра.
Жестока е моята съдба,
не знам какво да правя сега.
Не искам да живея сама,
утеха има само в смъртта!

© Янислава Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??