17.06.2011 г., 20:00 ч.

Самотна душа 

  Поезия » Философска
935 0 4

Сама сред тъмна мъгла,

сама без цели и мечти,

сама всред низ от лъжи,

сама в свят на подледци.

 

Сама душата ми броди,

сама из дъжд пороен,

сама в миг неспокоен

и търси изход достоен.

© Венета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??