3.11.2007 г., 12:31 ч.

Самотна е нощта 

  Поезия » Любовна
655 0 1
 

Самотна е нощта

 

Отварям очи, но теб те няма.

Студеният полъх ми напомня,

когато с теб бяхме двама.

Самотна е нощта без теб сега.

И въпреки, че си далеч от мен,

остава спомена студен

за хубавите дни и нощи,

в които сме прекарвали страхотно.

С друга си и с тъга приемам таз съдба.

Нещата са предначертани и дори,

ако с теб пак докоснем длани,

в сърцето болката ще е голяма,

а в душата си остава скритата надежда

с моята любов голяма.

 

 

© Ивет Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • С пожелание за много любов и следващия стих да е по-весел!!! Целувки за Ивет!!!! Я по-добре да идем на дискотека, вместо да тъжим!!!
Предложения
: ??:??