24.10.2008 г., 2:39 ч.

Самотници 

  Поезия » Любовна
454 0 0

Самотници

 Самотник съм аз,
самотна е моята душа,
самотен си и ти.
Самотни сме и двамата,
защото нашата любов просто отшумя.

Самотни сме и двамата,
защото ти не си до мен и аз до теб.
Животът ни е самотен,
защото ти си имаш друга в този час
и аз си имам друг сега.

Всеки ден, всеки час, всяка минута
ни дели безкрайно и
ние пак си оставаме онези стари самотници!

 Автор:Калина Петкова
23.10.08
гр.Русе

© Кали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??