24.12.2007 г., 0:19 ч.

Самотник 

  Поезия » Любовна
662 0 2

Самотен съм в нощите безкрайни,

самотен - с мойте малки тайни!

Тъгувам аз за теб, любима,

и тъгата всяка част от сърцето ми обзема!

Сълзи се стичат по моето лице, копнеещо за твоите ръце!

Плача за това, че теб съм изгубил

и излъгах сърцето си, че в друга съм се влюбил!

Все още, мила, те обичам

и в свойте думи се заричам!

Аз ти подарявам моето сърце

и ти заръчвам "Пази го ти добре!".

Защото едва ли ще намериш като мен в света,

човек със свойта доброта,

на който не е никак лесно,

да разкрие любовта си искрено и честно!

© Иван Тарлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • браво !стихът е много добър!!
    поздравления за Добре дошъл!
  • Дано се откриете!

    Весели празници!
Предложения
: ??:??