21.12.2010 г., 21:34 ч.

Самотно един.... 

  Поезия » Философска
466 0 0

Самотно един седи...

на каменен бордюр...

Седи и мисли за нещастия,

като него сам сами...

Ах, колко му е трудно...

Да мечтае за света.

Той е всякакви препятствия.

Желаеш ли - не получавах..

Отблъскваш ли - не отминаваш.

Ах, колко му е трудно

 там да си седи,

самотник като него надали

ще се намери,

че и на бордюра да се настани,

до него

сам самотно да виси.

© Ина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??