24.03.2009 г., 20:36 ч.

Самотното местенце 

  Поезия
543 0 3

Самотното местенце

Самотното местенце,
където цигарата е най-сладка.
Самотното местенце,
където идилията е гладка...

Там, където музиката чуваш,
но никой те не вижда.
Там, където между звуци плуваш,
а самотата ти приижда.

Самотата, пълна с хармония,

и дима не съзираш ти дори.
Там, където мракът е ирония,
но блестят само твоите очи.

Самотното местенце,
където цигарата е най-сладка.
Самотното местенце,
където музиката е твоята палатка.

© Ангел Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Музиката - очарованието въпреки всичко!
  • Самотата можела да бъде и красива?!? Успя да ме убедиш! 6
  • Аз обичам самотата и затова много ми харесва гледната точка в това стихотворение
Предложения
: ??:??