Самотното местенце
Самотното местенце,
където цигарата е най-сладка.
Самотното местенце,
където идилията е гладка...
Там, където музиката чуваш,
но никой те не вижда.
Там, където между звуци плуваш,
а самотата ти приижда.
Самотата, пълна с хармония,
и дима не съзираш ти дори.
Там, където мракът е ирония,
но блестят само твоите очи.
Самотното местенце,
където цигарата е най-сладка.
Самотното местенце,
където музиката е твоята палатка.
© Ангел Ангелов Все права защищены