Ще се блъскаме и отдалечаваме.
Ще се събираме и ще се делим.
Ще се женим и развеждаме.
И май за жалост любовта ни не ще победи.
Ние сме просто твърде различни.
Ти си огън, а аз съм вода.
Не всички противоположности се привличат,
някои са просто по-добре така–
разделени!
© Даниела Венова Всички права запазени