Dec 2, 2021, 11:27 PM

Сблъсъци 

  Poetry
360 0 0

Ще се блъскаме и отдалечаваме.

Ще се събираме и ще се делим.

Ще се женим и развеждаме.

И май за жалост любовта ни не ще победи.

 

Ние сме просто твърде различни.

Ти си огън, а аз съм вода.

Не всички противоположности се привличат,

някои са просто по-добре така–

разделени!

© Даниела Венова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??