19.08.2009 г., 16:04 ч.

Сбогом 

  Поезия » Друга
996 0 3

            Сбогом

Сбогом. Не изтривай сълзите ми!

Нека се стичат, за последен път

бликат сълзи от моите очи.

За последен път казвам "Обичам те!!!"

Аз те обичах, аз ти прощавам,

сбогом и всичко ми прости.

Няма да махам с ръка отмаляла,

само с поглед ще ти кажа сбогом.

Аз за теб ще скърбя,

но ти няма да подозираш за това!

И ще ти кажа без глас.

Няма по-голяма мъка от

спомена в нещастен момент за

щастливото ни минало.

© Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??