19.04.2018 г., 1:29 ч.

Сбогом 

  Поезия » Любовна
297 1 0

 

В твоите сини очи, любовта открих.

Повярвах ти ! Обикнах те!

Обичах те страстно! Вярвах безрезервно!

Имах мечти!

 

Ти излъга ме жестоко и ме промени!

Не вярвам вече на твоите сини очи!

Ти разби моите мечти!

Нима заслужавам това! Кажи?

 

Да мълчиш! Добре мълчи!

Мълчи! И аз ще замълча!

Но дано си разбрал!

Изгуби ме  завинаги ти!

 

Защото много ме нарани!

Сърцето ми разби с твоите лъжи!

Сълзите в очите, ти не разбра!

Душата наранена остави сама!

 

 Аз мога да простя!

 Но доверието загуби ти!

Никога няма да повярвам,

отново в теб и твоите сини очи!

 

Затова и ти ме забрави!

Остави ме да мечтая!

Аз имам мечти, в които няма

място за твоите лъжи!

 

Сбогом ти казвам сега!

Сбогом! Сбогом! Сбогом!

Сбогом и запомни!

Нямаш място в живота ми!

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??