18.01.2007 г., 13:56 ч.

"Сбогом?" 

  Поезия
638 0 3
Край
в безкрай.
Път
без пътища
пред мен.
И днес
в унес
като слепец
вървя.
Ще бъда прах,
а във мен
отново страх.
Тишина,
а над мен
звезда
от светлина.
Поет,
умираш,
неразбран,
от Бог презрян.
Последна дума
...
"Сбогом?"

© Пламен Йовчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??