23.10.2012 г., 11:29 ч.

Сбогом 

  Поезия » Любовна
429 1 0

Обади се! Искам да те чуя,
довечера с прибоя на вълните.
Гласът ти в мене да нахлуе,
във пясък да превърне дните.

 

Добре ли си и как я караш,
тревожех се дали си жив?
Забрави дружбата ни стара,
и с нея спомена красив.

 

Обади се! Само да те чуя!
Едно здравей? Нима е много?
Аз егото ти няма да оплюя,
исках само да ти кажа сбогом!

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??