Oct 23, 2012, 11:29 AM

Сбогом 

  Poetry » Love
440 1 0

Обади се! Искам да те чуя,
довечера с прибоя на вълните.
Гласът ти в мене да нахлуе,
във пясък да превърне дните.

 

Добре ли си и как я караш,
тревожех се дали си жив?
Забрави дружбата ни стара,
и с нея спомена красив.

 

Обади се! Само да те чуя!
Едно здравей? Нима е много?
Аз егото ти няма да оплюя,
исках само да ти кажа сбогом!

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??