18.08.2007 г., 23:43 ч.

Сбогом 

  Поезия
1113 0 5

                   Сбогом

За сбогом идва час,
но споменът за вас
остава ЗАВИНАГИ в нас!

 Учителко любима,
която със знания ни е дарила,
моля Ви, не ни забравяйте,
защото така ни огорчавате.

Ние ще Ви помним всеки час
и ще ни се иска да се върнем 
пак  при Вас!

Ние ще бъдем до Вас,
всеки час!

Дано са така добри
и другите учители.

Но не забравяйте, че Вие сте красива,
ангелска душа, която трябва да е щастлива!

Възможно ли е това сега,
сбогуваме се ний на мига,
но ще се срещаме често, нали така?

За сбогом идва час,
сбогом Ви казвам и аз!

                                                                           

© Ивон Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??