Сбогом
За сбогом идва час,
но споменът за вас
остава ЗАВИНАГИ в нас!
Учителко любима,
която със знания ни е дарила,
моля Ви, не ни забравяйте,
защото така ни огорчавате.
Ние ще Ви помним всеки час
и ще ни се иска да се върнем
пак при Вас!
Ние ще бъдем до Вас,
всеки час!
© Ивон Димитрова All rights reserved.