1.06.2008 г., 8:19 ч.

Сбогом, Жулиета 

  Поезия » Любовна
531 0 9
Сбогом, Жулиета

Моята Жулиета сърдито тропна с краче,
гневно набръчка красиво носле,
заплака и заяви, че багажа ще си събере
и при друг Ромео плувката ще отнесе.

Чупката, Жулиета - стига номера,
на този Ромео вече му писна.

Този Ромео е махмурлия и глава го боли,
не го впечатлява мократа ти буза
и даже стих не може да ти посвети,
че в мензис е горката му муза.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??