14.12.2007 г., 10:53 ч.

Сбогом Мило... 

  Поезия » Любовна
874 0 7
Когато погледна назад, виждам теб.
Искам и когато гледам напред да
виждам само теб! Бягам от теб, но
въпреки, че сега не си до мен тялом,
аз знам, че духом още ме искаш.
Мислиш за мен и още ме обичаш, нали?
Аз - ДА!! Обичам те, но няма да се върна!
Сега си разбрал какво изгуби...
Изгуби това, за което цял живот си мечтал...
Сбогом, Мило, аз си тръгвам, но ти остани...
Остани да видиш колко е ЖАЛЪК
живота ти без МЕН!...

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??