24.06.2008 г., 12:33 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Любовна
965 1 25

Пътувам днес, но не към теб...

Към себе си пътувам...

Гореща като сладоЛЕД

с теб, Обич, се сбогувам...

 

Със теб се смях, за теб болях,

но Баста! La finitto!

Луд огън бях за шепа грях...

Платих за... неотпито...

 

Ела до мен, седни сега...

По чаша да налеем...

За Бог да прОсти любовта -

със вино да прелеем...

 

По чаша  стига. Втора - не!

След втората залитам...

Пред теб ще свия колене

и с вик ще те попитам:

 

Любов, нима си ерес ти,

зачената в стих жаден?

Че миг, преди да се родиш -

аборт... Кюртаж... И... Амен...

 

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??