27.07.2008 г., 10:50 ч.

Сбогуване 

  Поезия
1677 0 29

Недопята песен. Мълчестишие.

Посърнала усмивка. Тишина.

Ръце безпомощни. Прощаване.

Прекършен порив. И... сълза.

 

 

Целувка тихичка. Сбогуване.

Раздяла неизбежна. Как тежи.

Тревога. Болка. И съмнение.

Обреченост в сърцето. И... гнети.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??