9.08.2023 г., 13:25 ч.

Сбъднати мечти 

  Поезия » Свободен стих
165 0 1

Казаха ми:
- " Вярата в твоите способности,
Ще разкрие пред теб невъобразими възможности. "
И аз повярвах.
Повярвай и ти.
Ела със мен и полети,
На крилете на сбъднатите мечти,
Където един ден ще бъдем аз и ти,
Където красиви яхти ще препускат по сините вълни,
Където мирис на щастие ще се усеща от ранни зори,
Където ще ни посрещат в хотелите с пет звезди,
Чакайки да паркират луксозните ни коли,
Където богата закуска за нас ще стои,
На красива тераса, осеяна от слънчеви лъчи,
Бутилка шампанско, ягоди и сирене Бри,
Където ще пътуваме из различни страни,
Тръгвайки от Аляска до неземните Арабски красоти,
Където ще изкачваме върхове и планини,
Където ще ни гостят с местни храни,
Където имение голямо отваря за теб врати,
Там горе, достигайки небесни висоти,
Където детски смях край нас ще ехти,
Където загледани в усмивките на рожбите ни,
Докато играят със своите бащи,
Там на пясъкът на морето, морските вълни,
Седнали сме аз и ти,
Гледайки, как сме постигнали нашите мечти.

© Виктория Янева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??