28.09.2016 г., 7:54 ч.

Сбъднато лято 

  Поезия » Любовна
340 0 7

 

Аз съм радостна,
малка сълза,
от една красива игра,
неочаквана, ...
грабната с шепи.
Даже тя да е миг от мечта,
аз с дъха си ще я уловя
и ... обичана, 
за малко ще бъда.
Ако облак надвисне над мен,
с буреносно сърдито лице
и покапят ледени капки,
аз ще скрия с двете ръце,
мойта перлена чиста сълза,
като спомен ...
от сбъднато лято.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??