28.01.2009 г., 23:22 ч.

Сбъднатост 

  Поезия » Любовна
1397 0 3

 

Сбъднатост  

                          

Мечтаех за твоята обич.
В съня си със тебе летях.
И като през светъл прозорец,
чрез тебе откривах света.

Сега си до мен. И потъвам
в очите ти - две езера.
Пронизва ме сладостна тръпка
и сякаш ми никнат крила.

Защото си светла и пряма -
любима, приятел. Човек,
за твоята обич голяма
аз пея сега вдъхновен.

 

 

© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??