27.09.2005 г., 21:22 ч.

Сценично 

  Поезия
816 0 0
И цялата печал,
която вмачках в себе си
не струва капка жал,
а беше ми потребност...
Ще си намеря друга роля.
И в трето действие...
      ЗАВЕСА.

© Светлозар Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??