Sep 27, 2005, 9:22 PM

Сценично 

  Poetry
818 0 0
И цялата печал,
която вмачках в себе си
не струва капка жал,
а беше ми потребност...
Ще си намеря друга роля.
И в трето действие...
      ЗАВЕСА.

© Светлозар Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??