20.03.2007 г., 22:08 ч.

Счупен спомен... 

  Поезия
961 0 5
... За миг си спомням, че обичах преди години слънчево момче. За него само сутрин се усмихвах. Живех в свят на ярки цветове. Обичах да усещам как ме гледа, когато гушната в него спя. Обичах и целувките солени, избухнали под слънчева заря... Понякога ми липсва тайно вечер, когато знам, че друга го прегръща... Дори от мен сега да е далече, аз пак при него в мислите се връщам...

© Теодора Стефчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??