18.06.2013 г., 20:42 ч.

Счупено стъкло 

  Поезия
521 0 9

СЧУПЕНО СТЪКЛО

 

Каквото е било – било.

Изтеклата вода не се завръща,

не се залепва счупено стъкло

и ние с теб не сме едни и същи!

 

Не ме търси на стария адрес –

там вече никой не живее...

Остана само дворният ми пес –

по спомени да джафка вместо мене.

 

Ти в някой друг живот ме потърси,

където няма спомени предишни.

Тогава, знам, какъвто и да си,

поне въпросите ще са излишни!

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??