4.08.2017 г., 22:31 ч.

Сделка със съдбата 

  Поезия » Любовна
305 0 0

Сделка със съдбата

 

Имам всичко, което човек може да иска,

успехи, пари, визия и много късмет,

но повярвай нищо няма никакъв смисъл,

ако не мога да го споделя с теб...

 

Успехите ми важни са безкрайно незначителни,

ако не мога да ти се обадя да ги споделя...

И на най-красивия курорт нощите са мъчителни,

щом ти не лежиш до мен от другата страна...

 

Най-хубавите гледки и снимки са безсмислени,

щом никоя няма на дисплея ти да стои...

И няма значение, че похвалите за мен са истини,

когато с мен не се гордееш ти...

 

Дори последния модел телефон е вещ ненужна,

щом няма да звъннеш, нито дори погрешка да пишеш,

Какво като съм красива, като съм ти чужда...

Не искам да печеля нищо, щом те няма да ме аплодираш...

 

Какво значение има колата ми – нова и красива,

когато на нашите песни не ще я шофираш ти...

По дяволите имам повече от нужното да съм щастлива,

а сърцето ми не спира да кърви...

 

Аз бих пуснала, бих се разделила със всичко,

награди, успехи, постижения, пари и красота,

на место това да бъда с този, когото обичам,

в замяна да хвана само твоята ръка...

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??