1.07.2007 г., 8:05 ч.

Себе си 

  Поезия
564 0 2

Спри да подреждаш всичко във мен,
само тази обърканост ме спасява.
Не разбирам света...
реалността ме влудява.
Не ми отнемай самотата,
във нея скривам всеки звук.
Не мога да превъзмогна себе си,
не мога да остана тук.

© Лала Ловеч Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??