5.07.2007 г., 12:15 ч.

Сега 

  Поезия
487 0 0
Колко малко беше нужно
да те обикна, може би за ден,
ако беше ме погледнал нежно ,
ако беше казал, че обичаш мен.

Сега, когато ме загуби,
осъзнаваш, че ти липсвам,
любовта за миг погуби,
тебе от живота си отписвам.

Слагам край на миналото мрачно,
начало ново ще поставя днес,
във живота нищо не е вечно,
останала ми е частица чест.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??