17.03.2010 г., 23:26 ч.

Сега 

  Поезия
613 0 15
Време...?  
За какво?
Мисъл...?
За кого?
Надежда...?
За кога?
А отговорът е един -
за него - времето,
за нея - мисълта
и пак за теб, надеждо -


 сега!


 Единствено - сега!

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??