Mar 17, 2010, 11:26 PM

Сега 

  Poetry
612 0 15
Време...?  
За какво?
Мисъл...?
За кого?
Надежда...?
За кога?
А отговорът е един -
за него - времето,
за нея - мисълта
и пак за теб, надеждо -


 сега!


 Единствено - сега!

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??